Ι m + o agkoutoglou Ι

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η υπηρεσία αυτή αφορά ιδιοκτήτες που δεν έχουν ευχέρεια χρόνου να ασχοληθούν με το ακίνητο τους ή είναι κάτοικοι εξωτερικού.

Δίνεται η δυνατότητα  , κατόπιν ελέγχου σε ακίνητο / δομικό έργο , να πραγματοποιηθεί ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ σχετικά με δομική  , πολεοδομική κατάσταση έργου ή ακινήτου και ανάλογα την σχετική χρήση .

Για την λειτουργικά ομαλή εξέλιξη και συνέχεια ενός Δομικού ΈΑργου , πραγματοποιείται η αποκαλούμενη Διαχείριση Έργου με όλα τα σχετικά στάδια κατασκευής του.

Πραγματοποιείται διαχείριση σταδίων δομικής κατασκευής και οικονομικής διαχείρισης.

Για την επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός Δομικού Έργου μεσολαβεί η Κατασκευή και Επίβλεψη του.

Για την Επίβλεψη του Έργου τηρούνται όλες οι προδιαγραφές κανόνων ασφαλείας εργοταξίου.

Ο/οι  Επιβλέποντες αρμόδιοι Μηχανικοί παρακολουθούν όλες τις φάσεις οικοδομικών εργασιών και υποδεικνύουν στα συνεργεία την εφαρμογή των κανόνων.

Με την ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών , παραδίδεται το έργο στον πελάτη.

Εμπειρος Συμβουλος του Γραφειου μας συγκεντρωνει στοιχεια απο τον φακελο του ακινητου και δινει προτασεις για την αξιοποιηση του.

Με συγκεκριμενη διαδικασία αποτίμησης της αγοραίας (εμπορικής) αξίας ενός ακινήτου περιουσιακού στοιχείου (διαμερίσματος, οικοπέδου, αγροτεμαχίου, μονοκατοικίας, καταστήματος, γραφείου, αποθήκης, garage κ.λπ.) σε δεδομένη χρονική στιγμή και για συγκεκριμένο σκοπό με τη χρήση καθορισμένης μεθοδολογίας , εμπειρος Συμβουλος του Γραφειου μας εκτιμα το Ακινητο .

Διαχειριση portfolio ακινητων πελατη.